Wijs via jouw site de weg naar de VVDB

Akkoord, dierenvrienden lijken steeds vlotter de weg te vinden naar onze site. Dat komt ondermeer doordat ze weten dat onze rubriek over de aanwezige asieldieren dagelijks bijgewerkt wordt, zodat ze er betrouwbare informatie vinden. En ook het bezit van de eigen domeinnamen "vvdb" én "dierenbescherming" is natuurlijk niet vreemd aan dat groeiend succes. Een reden temeer om onze site verder uit te bouwen, zodat ieder dierenvriend er effectief vindt wat hij zoekt.

Maar het doet toch plezier als we bij het surfen weer eens een nieuwe link ontdekken naar de VVDB. Of als ons door een dierenvriend gevraagd wordt of hij de VVDB op zijn site mag vermelden. Wat ook die hulp draagt bij tot ons succes. En laat ons toch niet uit het oog verliezen dat we mensen die geven om dieren op de allereerste plaats de weg naar een dierenasiel moeten leren vinden: dieren een nieuwe en betere thuis bezorgen, dat staat uiteindelijk nog altijd centraal.

Als je een eigen website bezit, mag je dus zonder formaliteiten de weg naar onze website tonen door een link in te bouwen. Als URL kies je bij voorkeur http://www.vvdb.be. Het staat je vrij ons logo te downloaden en het op je site te publiceren. Als je meer informatie verstrekt, vermeld dan onder de algemene benaming "Vlaamse Vereniging voor Dierenbescherming" duidelijk "dierenasiel Animalibus" met bijvoorbeeld

adres: Herseltsesteenweg 247 Aarschot
toegankelijk: 15 tot 18.30 uur (weekend tot 18 uur) en na afspraak
telefoon: 016 567707
in noodgevallen: 0495 282 282

We vinden het fijn een mailtje te krijgen, als je een link naar de VVDB op jouw site hebt aangebracht.